Technico B - HBBC A: 69 - 85 In het eerste kwart nam Herentals onmiddellijk de maat van Technico. De thuisploeg werd weggeveegd en het eerste kwart eindigde 16 - 37. Vanaf het tweede kwart probeerde Technico de bezoekers af te stoppen door overdreven veel fouten te maken (44 in totaal). Het tempo zakte en de Turnhoutenaars konden de schade beperken. Rust: 37 - 55. In het derde kwart kon Technico dichterbij kruipen, maar kleiner dan 9 punten werd de kloof niet. HBBC kon terug uitlopen vanop de vrijworplijn. Derde kwart: 57 - 69. In het laatste kwart konden de bezoekers het hoofd koel houden niettegenstaande Technico fouten bleef maken. De scheidsrechters bleven consequent de fouten fluiten en zo eindigde Technico met 4 spelers in de laatste minuut. Eindstand 69 - 85. Punten Technico: Luyten 2; Craane S. 2; Gilis 3; Looyens 10; Ghys 2; Geysen 9; Vangrinsven 2; Marynissen 4; De Houwen12; Somers 15; Craane T. 8. Punten HBBC: Thys 9; Van Kerkhoven 14; Beutels 4; Tomlow 10; Meuleman 7; Snyder 9; Van Beeck 20; Hens 3; De Ceuster 0; Dankers 5; Van Broeck 4.